Mag Ramon Castells

/

Artistas de circo y malabares, Mago magia infantil

*Da servicio a: Tarragona desde Tarragona
Mag Ramon Castells

¿Por qué contratar a Mag Ramon Castells?

Companyia de màgia formada per fins a tres persones segons el tipus d'actuació que fem.

Oferim espectacles de petit i gran format.
Ens desplacem per tot Catalunya.
Espectacle en català o castellà.

Hem actuat a teatres, complexes hotelers, festes privades, restaurants, realitzat anuncis per televisió, etc.

Així que què et semblaria un espectacle de màgia en una festa d'aniversari a la teva pròpia casa ? O per una comunió just després de l'àpat al restaurant ? O per donar-li una sorpresa especial a la teva parella, als teus fills, a la teva neboda, etc ?

- Màgia d'escenari per grups, amb mocadors que canvien de color i desapareixen, cordes màgiques, un esperit que es comunica des del més ennllà, cartes gegants i molts jocs participatius i fets amb molt d'humor !

- Màgia d'aprop per grups reduits, amb cartes, monedes, gomes elàstiques, clips, bitllets, anells... amb les petits coses que tots portem a sobre !

- Tallers de màgia per escoles i associacions, on es realitzen diversos jocs, se n'ensenyen alguns i es practiquen entre tots per convertir-nos en mags !

- Figures amb globus: un gos de color verd, una espasa de color blau ... que cap nen es quedi sense la seva figura feta amb un globus !

Profesionales relacionados con Mag Ramon Castells

Servicios para Bodas / Tarragona

Magia con experiencia y calidad. Raffael Fluss es un mago con experiencia con mas de 20 años de actuaciones profesionales, llenas de experiencias y sensaciones

Magos e Ilusionistas / Tarragona

Magic Jordi es un profesional de este arte con mas de quince años encima de los escenarios de medio mudo,con cientos de actuaciones en sus espaldas se consoli...

Magos e Ilusionistas / Tarragona

Espectáculos Rubén les ofrece todo lo que necesitan para su fiesta: -Magos -Payasos -Discotecas movil -Música en vivo -Karaokes -Decoración con globos -Hinchabl...

Pide presupuesto gratis a Mag Ramon Castells

¿Dónde?*

¿Qué día?*

Duración*