Mag Ramon Castells

/

*Da servicio a Tarragona desde Tarragona
Mag Ramon Castells

Sobre Mag Ramon Castells

Companyia de màgia formada per fins a tres persones segons el tipus d'actuació que fem.

Oferim espectacles de petit i gran format.
Ens desplacem per tot Catalunya.
Espectacle en català o castellà.

Hem actuat a teatres, complexes hotelers, festes privades, restaurants, realitzat anuncis per televisió, etc.

Així que què et semblaria un espectacle de màgia en una festa d'aniversari a la teva pròpia casa ? O per una comunió just després de l'àpat al restaurant ? O per donar-li una sorpresa especial a la teva parella, als teus fills, a la teva neboda, etc ?

- Màgia d'escenari per grups, amb mocadors que canvien de color i desapareixen, cordes màgiques, un esperit que es comunica des del més ennllà, cartes gegants i molts jocs participatius i fets amb molt d'humor !

- Màgia d'aprop per grups reduits, amb cartes, monedes, gomes elàstiques, clips, bitllets, anells... amb les petits coses que tots portem a sobre !

- Tallers de màgia per escoles i associacions, on es realitzen diversos jocs, se n'ensenyen alguns i es practiquen entre tots per convertir-nos en mags !

- Figures amb globus: un gos de color verd, una espasa de color blau ... que cap nen es quedi sense la seva figura feta amb un globus !

Profesionales relacionados con Mag Ramon Castells

Cómico y Humoristas / Barcelona

Habrá Kadabra? show en el que el espectador puede disfrutar de monólogos, magia de cerca, ilusionismo y las canciones humorísticas en un ambiente cercano y con

Magos e Ilusionistas / Girona

Félix Brunet es una apuesta segura para amenizar cualquier evento. Atesora varios premios Internacionales de Magia . Domina diversas técnicas: Mágia de cerca, m...

Magos e Ilusionistas / Barcelona

Especialidad en grandes ilusiones y efectos sofisticados. Espectáculos de magia adaptados a las necesidades del contratante: - Fiestas privadas - Cenas y conven...

Pide presupuesto gratis a Mag Ramon Castells

¿Dónde?*

¿Qué día?*

Duración*