Mag Ramon Castells

/

Artistas de circo y malabares, Mago magia infantil

*Da servicio a: Tarragona desde Tarragona
Mag Ramon Castells

¿Por qué contratar a Mag Ramon Castells?

Companyia de màgia formada per fins a tres persones segons el tipus d'actuació que fem.

Oferim espectacles de petit i gran format.
Ens desplacem per tot Catalunya.
Espectacle en català o castellà.

Hem actuat a teatres, complexes hotelers, festes privades, restaurants, realitzat anuncis per televisió, etc.

Així que què et semblaria un espectacle de màgia en una festa d'aniversari a la teva pròpia casa ? O per una comunió just després de l'àpat al restaurant ? O per donar-li una sorpresa especial a la teva parella, als teus fills, a la teva neboda, etc ?

- Màgia d'escenari per grups, amb mocadors que canvien de color i desapareixen, cordes màgiques, un esperit que es comunica des del més ennllà, cartes gegants i molts jocs participatius i fets amb molt d'humor !

- Màgia d'aprop per grups reduits, amb cartes, monedes, gomes elàstiques, clips, bitllets, anells... amb les petits coses que tots portem a sobre !

- Tallers de màgia per escoles i associacions, on es realitzen diversos jocs, se n'ensenyen alguns i es practiquen entre tots per convertir-nos en mags !

- Figures amb globus: un gos de color verd, una espasa de color blau ... que cap nen es quedi sense la seva figura feta amb un globus !

Profesionales relacionados con Mag Ramon Castells

Actividades para niños / Tarragona

Ilusión, Humor, Risas, Magia, Ritmo... Para Todo Tipo de Publico. Un artista que conecta con el público de cualquier edad, por medio del arte de la magia para h...

Servicios para Bodas / Tarragona

Magia con experiencia y calidad. Raffael Fluss es un mago con experiencia con mas de 20 años de actuaciones profesionales, llenas de experiencias y sensaciones

Magos e Ilusionistas / Tarragona

Magic Jordi es un profesional de este arte con mas de quince años encima de los escenarios de medio mudo,con cientos de actuaciones en sus espaldas se consoli...

Pide presupuesto gratis a Mag Ramon Castells

¿Dónde?*

¿Qué día?*

Duración*