Mag Indi

/

Artistas de circo y malabares, Magos para empresas y corporaciones

*Da servicio a: Illes Balears desde Illes Balears
Mag Indi

¿Por qué contratar a Mag Indi?

¿buscas un mag per les teves celebracions? doncs deixa de buscar, el Mag Indi farà que els teus convidats mai oblidin la teva festa, amb el seu estil juvenil,dinamic, esvojarrat, atrevit i molt espontani que fa que aquest mag caigui tant be allà on actui,la seva gracia garantitza la diversió de qualsevol public.

la màgia amb animals, prediccions impossibles, endevinacions, aparicions, desaparicions, levitacions... en definitiva,coses imposibles fan que el public quedi vocavadat i marixin amb un somriure a la voca 

degut al ampli ventall de posiviltats que ofereixen els espectacles del Mag indi es poden realitzar tant a un teatre com a un menjador de casa o a un jardi. 

Amb la seva curta edat es l'encarregat d'organitzar el festival en memorial al pare Wenceslao Ciuró celebrat a St Pere de Ribes (Barcelona) que al any 2012 ha celebrat la primera edició, aquest festival que aplega a alguns dels mags més importants d'españa i d'arreu del mon per fer homenatge al P.Wenceslao Ciuró (més informació a www.facebook.com/P.W.Ciuro) 

També va aconseguir el 1r premi del concurs de joves mags del festival màgicus 2011, presentant un numero de màgia comica.

no dubti en posarse en contacte amb nosaltres per solicitar més informació.

Profesionales relacionados con Mag Indi

Magos e Ilusionistas / Illes Balears

www.duokybalion.com inna y guillermo neumayer ganadores festival nacional magia cadi buenos aires 2008 y ganadores festival magia valencia 2008 españa.galas nac...

Belleza y Ropa / Illes Balears

 Empresa familiar de organizacion de fiestas,eventos todo tipo de aniversarios con castillos hinchables

 

Servicios para Bodas / Illes Balears

Tomy merlin mentalista e hipnotizador.
Quedo tercero en la 7ª edicion de tu si que vales.
28 años de experiencia, idiomas, ingles,aleman y españo,l nociones de


Pide presupuesto gratis a Mag Indi

¿Dónde?*

¿Qué día?*

Duración*